Tuesday, July 24, 2012

.pengorbanan.

        bile?                          siape?

            bagaimane?                            kenapa aku?

    perlu ke?                             apa hasilnyer?


ermmm..


kadang-kadang, pengorbanan yg kite da buat, org lain tak nampak dan tak hargai pon..mungkin sebab kadang-kadang kite pon terlupa utk menghargai pengorbanan org lain dekat kite..

kadang-kadang, kite nk orang lain hormat kite, tapi mungkin kadang-kadang kita pon terlupe utk hormat org lain..

kadang-kadang, kite nk orang lain paham perasaan kite, tapi mungkin kadang-kadang kita pon terlupe utk paham perasaan org lain..

kadang-kadang kite nk org menyayangi kite sepenuh hati, tapi mungkin kadang-kadang kite pon terlupe utk menyayangi org lain sepenuh hati..

kadang-kadang, kite nk orang lain menggembirakan kite, tapi mungkin kadang-kadang kita pon terlupe utk menggembirakan org lain..


Monday, July 16, 2012

my anniversary & birthday! =)


26.6.2012 ~ my 2nd wedding anniversary ~

11.07.2012 ~ my 27th birthday!

=)
.
.

owhh..cepatnyerrr mase berlaluuu..saye da semakinnn tuaaaa!! hukhuk

pada 26.6.2012, kami mkn mlm bersama adik2 ipar kat tepi laut, then en suami buat supriseeeee bg hadiah2 kat bwh ni..saye yg tgh merajuk ngn en suami time tuh, ttbe jek trus mengalir air mata dan air hidung..tataw nape..gerammmmm+malu+terharu kowt! hikhik =)

tq abg!!!

(*__*)


my anniversary card + my birthday card in advance =))


kasut jogging Admiral
(oooo..nk cakap syg da gumukss ke abg??! hahaa)


jam tgn B.U.M kaler purple ~ my birthday present!! 

my presentsss!!!


owh, abg pon ade kasut baru jugak!! serupa tp tak sama =)


sedondon! =)

dan pada 11.7.12, abg ajak saye g tgk wayang..yeeaaaaa! lame gilerrrr tak tgk wayang! lebeh sethn! lastttt skali tgk rasenye midnight, mase tu tgh pregnantkan danial..da boyot, 8bln++ kalau tak silap! =)

kebetulan bday saye thn ni adalah pada hari rabuuu..so wayang hanyalah rm6!! kami tgk cerita 'Spider-Man'...okla..not bad! danial? owh, kami tgk tu pukul 3ptg..so danial masih di rumah baby sitter..soriii yg syg..hikssss!! =))


en suami beria ajak tgk wyg sbb nk tiket tarikh tu..Wed Jul 11, 2012

=)

thanksss abg!! luv u sooo muchh! mmuuaahhhssss!! soriiii sbb syg slaluuu degil ckp abg, ngad2, dan lain2..huhuhuu...syg tahu syg tak sempurna..tp insyaAllah syg akan sentiase cube perbaiki diri syg utk abg ehh..huhu...luv u ~ forever!!

Thursday, July 5, 2012

20.june.2012 ~ danial farees is 1 =)

20 june 2012

danial farees da 1 thn!!! waa..sungguh cepat masa berlaluuuu ~

kenangan dalam labour room pun masih ingat lagii..hikhik..kalau tak tahu dan nk tahu, boleh recall kat SINI =)

.
.

danial farees..

semoga trus membesar menjadi anak yg soleh, dan bijak pandai =)








we luv u..alwaysss!!

=)