Wednesday, October 17, 2012

ww # 1

 
from italy with luv..
.
.
.
 
 
hukhuk (TT)
 
we miss u, papa!!
 
* last week, blk keje tgk peti surat kat pagar rumah..
tgk2 ade postcard ni..hihihi..sooo happy!! *senyumm smpaii telinge!!*
 
luv u too papa!! cepatlaaa balikkk..uwaaaaa!!
 
 

Tuesday, October 2, 2012

tq whoopee!! =)


Snap n win contest..

hihi..abg..ingat lg tak? last minit pnye contest dari whoopee tu??

last call dari FB Whoopee
.
.
 
last month, tgh2 tgk FB mlm tuh, ttbe tnmpk post dari Whoopee nih..so saje suke2, carikla jugak gmbr danial..nk jugak masuk..contest ni sbnrnyer simple jeh..just letak gmbr n buat ayat tp mesti ade caption 'Whoopee Baby Diapers'..
 
ahahaaa..seriusly saye mmg lemahhh sgtsgt klau bab nk buat2 ayat nih..mmg slalunye klau nmpk je contest yg kena buat ayat..saye suke blablabla kerana....tidak lebih 20 patah perkataan..mmg konfemlah saye tak masuk contest tuh! hikssss!!
 
 tp ttbe mlm tu, sbb tgk tak brape ramai yg masuk, so saye try jugak..hihihi..
 
seriusly, tlg abaikan caption yg sgt tak best tu ok!! =) maluuuuu!!
.
.
.
 
keputusan kuar pada 13 september 2012..3 hari slps abg fly ke italy..hukhuk..sbnrnye sbb utama saye masuk contest nih adalah sbb kalau saye mng, ade la jugak perkara yg akan gembirakan saye lps abg pergi..huhu.. 
 
dannn keputusannnyeeeeee...
 
saye kalah!! (^_^)
 
ok..saye tawu..caption saye sgt tidak menarik hati..bkn saje juri, hati saye pon tak tertarik bile bace blk ayat tuh! even abg pon gelakk je bile saye tnjuk kat abg mlm tuh, b4 nk hntr contest ni! ahahaaaaa..
 

tahniahh kepada pemenang!! =)
 
tapii...tapiiii..haaaa...cube tgk betul2..special gift to the participants who do not win..yeayyy!! saye ler tuh!! dapat hand towel!!  sukeee2! saye mmg sukeeee kumpul giftssss nih! hihi =)
 
~ fazreeda mofaz ~
.
.
.
 
dan smlmmmm..hadiah tu da smpaii..tq whoopee!!!
 
budak kecik dpt hadiah =)
.
.

ni la diye hadiah utk yg tak menang..
 
1 x hand towel
2 x keping pampers whoopee


 
 
hihi..tq whoopee!!!
 
hihi..dulu2 danial pakai hu****s..tp makin lame raseee diapers hu****s tu mcm makin nipis..sejak tuka packing baru tu laa..huhu..
 
then kami beralih ke petpet n diapex..tp ade satu ari tuh ade promoter kat Jusco Perda bg free sample whoopee..pakai2 terus terpikat..tebal! seswai dgn tagline diye..'premium diaper for every baby'...oklaa, puas hati..harga pon berpatutan.. rm 26.90 satu pack..utk size L ade 60 keping..baru2 ni offer, 2 pack rm50 jer!! =) bestt2!!
 
 

Monday, October 1, 2012

week 4 ~ venice, italy

wowww..lameee betul tak update!
 
seriusly saye sgt busy..busy marking! hukhuk..minggu lepas busy marking lab report n tlg kak ayu buat spec utk lab kejuruteraan kmpus pasir gudang tuh..minggu ni baru nk start marking assignmentsssss n buat carry mark..hukhuk..tp minggu ni kena jage final exam plak 3 hari..hukhuk..cepatlaaa settle semuanyeee!! eeemmmm...
 
alhamdulillah..minggu ni da masuk minggu ke 4 abg kat italy, n saye kat permatang pauh, malaysia..maknenye da hmpirrr sebulannn kami terpisah di antara benua.. (-.-)
 
dannnnn..
 
da nk masuk sebulann jugak la saye drive sendiri g keje!! hikhik..satu pencapaian yg boleh dibanggakan!! =) yeayy..sepanjang minggu lepas ujannn plak tu! tp alhamdulillah, berjaya bwk kereta dlm ujan yg lebat tu dgn penuh hati2 ~ hihi
 
so far semua still ok..but really miss him dammn muchhh!! huhu..but da boleh la sesuaikan diri dgn keadaaan.. =) thanksss to family n frens yg bykkkk sgt support!! sama2 berkorban susah dan senang~ huhu..lebiuu lah!!
 
.
.
.
 
eemm..bestttnyeerrr abg da smpai ke venice!! cantikssss!! =)
 
jomm kite layannn gmbr2 abg kat italy je ok..nnti free baru celoteh panjang sikit! hihi..
  
 ~ venice ~
 .
.
.

depan hostel abg ~ cantikss!!
 
 
sejukk!!
 
  
~ trento, italy ~

 
fountain of neptune, piazza duomo
 
my hensem boy!!
 
 
(^_^)
 
abg..nk satuuu!! hikhik ~