Monday, October 1, 2012

week 4 ~ venice, italy

wowww..lameee betul tak update!
 
seriusly saye sgt busy..busy marking! hukhuk..minggu lepas busy marking lab report n tlg kak ayu buat spec utk lab kejuruteraan kmpus pasir gudang tuh..minggu ni baru nk start marking assignmentsssss n buat carry mark..hukhuk..tp minggu ni kena jage final exam plak 3 hari..hukhuk..cepatlaaa settle semuanyeee!! eeemmmm...
 
alhamdulillah..minggu ni da masuk minggu ke 4 abg kat italy, n saye kat permatang pauh, malaysia..maknenye da hmpirrr sebulannn kami terpisah di antara benua.. (-.-)
 
dannnnn..
 
da nk masuk sebulann jugak la saye drive sendiri g keje!! hikhik..satu pencapaian yg boleh dibanggakan!! =) yeayy..sepanjang minggu lepas ujannn plak tu! tp alhamdulillah, berjaya bwk kereta dlm ujan yg lebat tu dgn penuh hati2 ~ hihi
 
so far semua still ok..but really miss him dammn muchhh!! huhu..but da boleh la sesuaikan diri dgn keadaaan.. =) thanksss to family n frens yg bykkkk sgt support!! sama2 berkorban susah dan senang~ huhu..lebiuu lah!!
 
.
.
.
 
eemm..bestttnyeerrr abg da smpai ke venice!! cantikssss!! =)
 
jomm kite layannn gmbr2 abg kat italy je ok..nnti free baru celoteh panjang sikit! hihi..
  
 ~ venice ~
 .
.
.

depan hostel abg ~ cantikss!!
 
 
sejukk!!
 
  
~ trento, italy ~

 
fountain of neptune, piazza duomo
 
my hensem boy!!
 
 
(^_^)
 
abg..nk satuuu!! hikhik ~
  

No comments: