Tuesday, October 2, 2012

tq whoopee!! =)


Snap n win contest..

hihi..abg..ingat lg tak? last minit pnye contest dari whoopee tu??

last call dari FB Whoopee
.
.
 
last month, tgh2 tgk FB mlm tuh, ttbe tnmpk post dari Whoopee nih..so saje suke2, carikla jugak gmbr danial..nk jugak masuk..contest ni sbnrnyer simple jeh..just letak gmbr n buat ayat tp mesti ade caption 'Whoopee Baby Diapers'..
 
ahahaaa..seriusly saye mmg lemahhh sgtsgt klau bab nk buat2 ayat nih..mmg slalunye klau nmpk je contest yg kena buat ayat..saye suke blablabla kerana....tidak lebih 20 patah perkataan..mmg konfemlah saye tak masuk contest tuh! hikssss!!
 
 tp ttbe mlm tu, sbb tgk tak brape ramai yg masuk, so saye try jugak..hihihi..
 
seriusly, tlg abaikan caption yg sgt tak best tu ok!! =) maluuuuu!!
.
.
.
 
keputusan kuar pada 13 september 2012..3 hari slps abg fly ke italy..hukhuk..sbnrnye sbb utama saye masuk contest nih adalah sbb kalau saye mng, ade la jugak perkara yg akan gembirakan saye lps abg pergi..huhu.. 
 
dannn keputusannnyeeeeee...
 
saye kalah!! (^_^)
 
ok..saye tawu..caption saye sgt tidak menarik hati..bkn saje juri, hati saye pon tak tertarik bile bace blk ayat tuh! even abg pon gelakk je bile saye tnjuk kat abg mlm tuh, b4 nk hntr contest ni! ahahaaaaa..
 

tahniahh kepada pemenang!! =)
 
tapii...tapiiii..haaaa...cube tgk betul2..special gift to the participants who do not win..yeayyy!! saye ler tuh!! dapat hand towel!!  sukeee2! saye mmg sukeeee kumpul giftssss nih! hihi =)
 
~ fazreeda mofaz ~
.
.
.
 
dan smlmmmm..hadiah tu da smpaii..tq whoopee!!!
 
budak kecik dpt hadiah =)
.
.

ni la diye hadiah utk yg tak menang..
 
1 x hand towel
2 x keping pampers whoopee


 
 
hihi..tq whoopee!!!
 
hihi..dulu2 danial pakai hu****s..tp makin lame raseee diapers hu****s tu mcm makin nipis..sejak tuka packing baru tu laa..huhu..
 
then kami beralih ke petpet n diapex..tp ade satu ari tuh ade promoter kat Jusco Perda bg free sample whoopee..pakai2 terus terpikat..tebal! seswai dgn tagline diye..'premium diaper for every baby'...oklaa, puas hati..harga pon berpatutan.. rm 26.90 satu pack..utk size L ade 60 keping..baru2 ni offer, 2 pack rm50 jer!! =) bestt2!!
 
 

No comments: