Friday, December 28, 2012

best moments ~


 
mama & danial farees
 
 

 
 
sile abaikan mama yg bambam itu..rinduu kat papa, jadi kuat mkn kot! =p
 
 
 
 papa..inspirasi danial ~
 
danial yg obses dgn 'star' ! =)

 
mandi pool
 
demam..siannnn anak mama!
 
 
shopping buku

tongue ~ smbil tunjk lidah diye..hihi
 
 manje!
 
 bwk car!

  
luv u..forever ~
 
muhammad danial farees
 
1 thn + 6 bln + 1 minggu + 1 hari
 
=) 

Friday, December 14, 2012

From Innsbruck with love!

 
yeaayyy, dapat luv notes yg ke 2 dari incik suamiii yg jauh di mata tp sgt dekattt di hati!!
 
poskad yg pertama adalah dari Venice..boleh refer SINI..
 
dan yg ke2 ni dari innsbruck..
 
 
=)
 
 
Innsbruck is the capital city of the federal state of Tyrol (Tirol) in western Austria..
(sumber dari wikipedia)
 
.
.
.
 
and thanksss a lot papa..untuk love notes yg sgt sweet INI..hihi
 
(> __ <)
 
.
.
 
dann..yg plg bestttt ialah, papa is coming homeee earlier!!
 
alhamdulillah!!!
 
sepatutnye kan flight papa ialah, 16 Feb 2013..
 
tp sbb exam abis awal, so papa boleh balikkk awalll!! yeayyy.. danialll seronokkk sgt papa balik awal!! mama danial, lagiiiiiiii seronok!! =))
 
so flight papa ialah pada 25 Jan 2013..awal 3 minggu..
 
suke..sukee!!
 
 
'suku' perjalanan lagi..insyaAllah
 
.
.
 
we miss u papa!!
 
=)
  

Thursday, December 13, 2012

l.o.v.e =)

 
 
first picture i will dedicate to my lovely wife..the first thing came in my mind as i touched the first SNOW ever in my life is...
.
.
 
 
 
MY LOVE FOR U ARE MORE THAN U CAN IMAGINE!!
LOVE U ALWAYS!!!
LOVE U SITI SHAREEDA!!
 
.
.
 
* blushing * (>_<)
 
tq abg! luv u too!!! miss u more!!! 
 

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12 =(


emm..nice date! tp hari yg tak berapa nk baikkk utk saye..huhuhuhu
 
saye accident!!! yesss..sayeee kemalangan kecil!! uwaaaa..tp nasibbb baik...sikittt saje..tp wlupon sikit, berderauuu jugak la.. terkejutt + maluuuuu!! uwaaaaa (0__0)
 
.
.
.
 
rutin pg td, lain sikit dari yg biase..slalunye, pg2 pukul 8.30 pg pegi ofis dulu, thumprint, pastu hntr danial kat rumah babysitter, n beli sarapan..tp harini, pegi beli sarapan dulu, baru g ofis thumprint and hntr danial kat rumah babysitter..
 
so kuar rumah, trus la pegi kedai belakang rumah tu..niat di hati nk beli kuih utk danial sbb akhir2 ni diye cam kurang makan..so saje la nk bekalkan kuih2, kot2 nak plak diye makann..
 
mcm biase, saye parking kereta tepi jalan (tepi kedai kuih tu), mak dan danial tunggu dlm kereta..saye pon kuar g beli kuih jap..
 
lepas beli kuih, masuk kereta balik, and reverse la kete...ttbeeee..
 
bummmm..krrrookkkk..kreeeekkkk.. (bunyi bende jatuh n terseret)
 
owwhhh...owhhhhhhh!!!  (O_O)
 
.
.
.
 
ade motor parking blkg kereta saye rupenyer!! saye tak perasan!! serius tak perasann!! saye langgar motor tu..motor tu jatuh terbalikkk..uwaaaa..sume makcik2 kat kedai mkn + kedai runcit tu tgk....uwaaaaa.. maluuuunyeerr!! hukhuk (T T)
 
turun2 kete, tgk moto tu jatuhh..dan abissss minyakk motor tumpahhh!! adeiii..pecahhhh ke tank motor ni?? uwaaa..takotnyeeee...seriusss da pikir melayangggg la RM sayerr!!! =(

tgk2..suruh diye cek tank motor tu, rupenyer, diye lupe nk tutup tank minyak tu..sbb tu tumpah abis minyak tuh! adoiii..legaaaaaanyeeeeerrr!! budak lg tuan motor tu..budak sek agaknye..ade ke parking betul2 belakang kete saye..n saye pulak, seriusss tak perasan lngsunggg!! kan da jatuhhh n terseret sikit! hukhuk..

suruh budak tu cek, ade pecah2 tak motor tu, diye ckp takde..so mak suruh bg duit minyak yg tumpah tu je la..budak tu ckp takyah..diye baru isi minyak td..sikit je diye isi..tp takpe la..mak suruh diye amik jugak..so saye bg la rm5 duit minyak motor tu..huhu

alhamdulillah...lega motor tu tak ape2...tapiii..kete saye la cedera sikittt2..nasib baikkk sikitt..huhuhu
 
.
.
.

bertambah laa corak2 kat kete saye ni..huhu 
 
.
.
.
 
emmm..gabra jugak..1st time jadi mcm ni..hukhuk..tp mmg salah saye..saye tak perasann lngsung moto tu parking blkg kete saye..bunyi sensor plak, saye mcm buat dekk je sbb mase tu jugak tgh sebuk3 tgk mak suap danial kuih yg saye beli td tu..
 
tp budak tu pon satu, parking betul2 blkg kete saye!! adoiii..
 
emm..bende nk jadi kan..mcm tu la..tp serius maluuuuuu!! uwaaaaa!!
 
(T T)
 
nasib baik smngat utk terus drive masih ade..en suami blk lmbt lg..nk taknak, kena la drive jugak kan..huhuhhu...
 
harap2ni yg pertama dan yang terakhir..huhuhu
 
 

Tuesday, December 11, 2012

life is..

 
 
.
.

 
.
.
 
 
 
(T T)

Tuesday, December 4, 2012

hobi baru

at last..da jmpe pon hobi yg rasenyerrrr sgtttt bestttt!! hihi
 
.
.
.



yes, lego!! atau lebih tepattt lg, mini lego!!
 
org tgh hangat2 sibuk ckp pasal legoland, saye main lego kat umah je la..nk g jauhhhh sgt..en suami pon blm balik msia lg..hukhuk..
 
aritu saye g kedai magazine kat carrefour, ttbe nmpk ade jual mini lego (tp bkn jenama lego lah!) kat kaunter tuh..comelll sgt!! n nasib baik ade stock lg..dan of course, sgt murah!!

satu rm 3!! so dua ni just rm 6!!
 
murahhh kan? murahhh kan??
 
(^ _^)
 
.
.
.
 
 
ni laa diye isi dalam kotak tuh

 
.
.
 
so dgn eksited nye, balik umah terus sambung2...
 
dan hasilnyeeeeerr
 
.
.
 
kereta polis + helikopter army
 
sukeeee..sukeeee =)
 
tapi..berebuttt dgn danial!! uwaaaa..hukhuk.. bagi diye pgg kejap, pastu snyap2 sorok..ahahaa..siann danial..
 
tamauuu..nnti tcabuttt tayar kete + kipas helikopter tuh..
 
.
.
 
 pastu mnggu depannyer tuh, pegi lagi, beli lg satu..
 


 
yeayyy..so da ade 3 koleksi..cepattlaaaa dtg stok baru..nk lagiii dan lagii..hehehee
 
.
.
 
* dekat shell skrg pon ade koleksi Ferrari Model LEGO
 
 
 
best2!!!
 
~ skrg da ade 2 model tuhh, nnti update pasal model ferrari ni plak ~
 
(^ _ ^)
 

Tuesday, November 27, 2012

savely arrived @ italia!!

alhamdulillah..last friday, (23 nov 2012) barang yg saye pos ke italy untuk incik suami terrrsayang da selamat smpai!!
 
=)

 
.
.
 
 
see..bagus betul! dari pulau pinang ke italy, kotak masih dlm keadaan yg sgt baik!! tak caye tgk mase sebelom pos tuh kat SINI..sikit kemek pon tade kan!!

cukup 10 hari, barang da smpai ke Italy..tq byk2 utk warga2 kerja yg terlibat secara langsung atau pon tidak dlm proses penghantaran kotak nih kepada cinta hati saye..hehe!  
.
.
.
 
isi dalam kotak tu??!
 
.
.
.
.
 
 
ok.watak utama adalah Calculator!!
 
yer, en suami lupeeeee bwk calculator! sabo je la..bende penting kot tuh! ishh2..
 
 
.
.
 
 
watak ke 2 adalah seluar jeans saiz 29in!!
 
seluar jeans tu beli mase lpas kawen dulu..hohoho
 
iyeee..en suami duduk di italy da makin mengecil!! tahniaahh papa!! pegi dulu, lebeh kurang 2 bln yg lalu, mase tu tgh 'sihat' sikit..beli suar baru, sume 34/35 in!! skrg da 29??!! woaaa!! hebattt2!!
 
dah2 la berdiet ye abg..da ideal da la tuh..takkan nk lawan syg kot? hikhik =P
 
syabassss2!!
 
=)
 
.
.
.
 
 
 dan ni sebagai watak yg ke 3..
 
tp sbnrnye watak yg plg penting dan yg plg beratttt skali!!
 
hikhik
 
 
sambal kacang + ikan bilis rangup..yummmyy!!
 
hasil air tngan mama..saye dan aisyah tukang kopek ikan bilis jek! ahahaa..
 
.
.
 
dan yang lain2 adelah watak sampingan seperti perencah sup, brahim's and of course, luv notes dari saye! tu Wajib ade yer! =)
 
last but not least,
 
luv notes dari danial pon ade jugak..hihi
 
 
tgk la anak papa yg da semakin bijakkk nih..eksited terlebih main kat playground jusco tuh..hihi
 
.
.
 
separuh perjalanan

 
emmm..semoga cepattt mase berlalu..makin lama rase makin lmbattt plak abg nk blk..hukhuk..
 
mmg kdg2 best berjauhan, mood bercinta dtg blk, tp bile lameee sgt, sakitttt..uwaaa
 
(T T)
 
we miss u, papa!!! and gud luck!!
 
=)
 

Wednesday, November 14, 2012

fly to italy with love!

ok..bkn saye or danial yg fly ke italy..kotak kat bawah tu yg akan ke italy.. hukhuk

klau saye boleh masuk dlm kotak ni dan berjaya duk dlm tu selama 12 hari, maka boleh la saye ke italy jmpe incik suami tersayang.. hikhik

tapi hakikatnye.. TAK BOLEH ye! jgn berangan!! hukhuk..

elok2 yer kotak cinta..sampai ke italy dgn selamat taw!
.
.
.
 
mule2 target nk hntr barang tak lebey 2 kg..pastu da naik ke 3 kg plak..
 
b4 balut kotak tu, timbang kat umah dlm 2.9kg..so yakin la mmg tak lebey 3 kg..ttbe lepas balut jadi 3.1 kg plak! owh..wondering ~ berat sgt ke kertas cokelat, selefon tape dan tali rafia tuh??
 
emmm..tp biarlah lebih pon! malasss nk bukak n kuarkan sikit barang..redha ajelah! =) tp dlm hati mengharapkan timbang kat rumah tu ralat sikit..mybe 3 kg jer! hihi.. tapiii..

tmbang di post office Carrefour pon 3.1 kg jugak! =)
.
.
.
 
pos gune pos malaysia..
 
b4 hntr ni, da cek kat website Pos Malaysia..penghantaran melalui udara (by air) ke Italy adalah selama 12 hari! hukhuk.. emm, kenapa saye pilih penghantaran melalui pos malaysia? sbb senang..post office dekattt je..kat Carrefour blkg uitm ni je haa..hikhik..
 
ye..utk parcel 3.1kg ke Italy, kos penghantaran adalah
RM 127.60
 
(T T)
 
apa isi dalam kotak tuh? emmm..biarlah rahsia..ahahaaa..biar incik suami bkk n tgk sendiri..wlupon sebenarnye bende2 tu, diye yg request! ahahaa..tak suprise lngsung! =p
 
(ok.sebenarnye saye tak sempat nk snap gmbr! kalut balut kotak tuh sbb nk hntr b4 pukul 12 tghari..hehehe) owh, kalut dgn danial yg nk tlg balut skali! hihihi..
 
ok kalau diye rajin, saye akan suruh diye amik gmbr dan saye akan letak kat sini ye..
 
byebye kotak...behave yer! smoga slamat sampai ke Student Residenziale, San Bartolameo, Trento, Italia ~ baca dgn nada feeling2 ckp italy yer..ahaks!
 
=)
 

Sunday, November 11, 2012

so sweet..

td mama buat2 merajuk dgn danial..buat2 nnges tutup muke dgn bntal..pastu danial dtg, angkat bntal n letak botol susu danial kat mulut mama! =)

owh danial, u are soo sweet my dear!! <3 p="p">
sweet dreams, syg..

budak kecik da tdo, letih main..hihi..

.
.
.



*entry testing gune blogger dari henset  =) *

 

Thursday, November 8, 2012

L.O.V.E

wehuuuuu..
ok..1st of all, alhamdulillah..arini emosi saye da ok..da kembali pulih..hihi..rupenye 'kawan baik' yang tak berapa nak baik dtg..pttla emosi semacam je dua/tiga hari lepas..hikhik..
 
kedua, saye kena luv bite!! uwaaa..dun wory, ini bkn 18 sx.. =)

saye kena giget dgn anak bujang kesayangan saye tula! uwaaaa..sakitttt!! smlm nape ntah, mase saye main2 dgn danial n maksu diye, ttbe diye jadi terlebih eksited n terlebey hiper..
 
sambil gurau2, danial dtg kat saye, n giget lengan saye!! uwaaa..saye jerit, 'aarrghhh, daniall!!' pastu tiup2 telinge diye, baru diye lepas!! tu pon smbil diye gelak2, diye ingat saye main2 tiup tlinge diye...adoiii la danial..sakit mama taw, danial!! hukhuk..smpai ati danial giget mamaaa!! uwaaaa (T T)
 
Bile saye marah diye, tepuk2 sikit kat mulut diye tu, diye g sambung tepuk2 mulut diye plak..sambil buat ' wawawawa..tu moon!!' uwaaa...danial!! mama marah danial la, bkn ajak main!! sabarr je la danial nih..huhuh..

camne ehh, nk marah budak kecik ni?? terlebeh marah, nangis + sedey tak hingat plak..tambah2 mase papa jauh ni..kalau nangis, sayuuuu sgt dgr..huhu..danial2.. bkn danial sorg je rndu papa taw..mama lagiiii rindu..hukhuk..

.
.
.

danial syg, da 2 bln papa jauhhhh dari kite..jauh di mata je taw syg, dlm hati, papa sentiase dekat dgn kite...ingat tu ye..huhuhu

emmm, bile jauh2 ni, baru laaaa nk feeling2 lebey sikit kan..betapa kurangnye kite hargai seseorg tu bile diye ade di dpn mata...bile jauhh, baru la terasaa kehilangan sgtsgt..huhu..sori ye abg, klau selama ni syg kurang hargai abg...hukhuk...

so, untuk improvekan diri saye, khas utk en.suami tersayang, saje saye pergi Hasani Bookstore utk usha2 buku..dan saye jmpe ini.....

Sikap Isteri Pada Suami Yang Perlu Dihindari Sejak Malam Pertama
.
.

bacaan WAJIB bg para isteri
=)

ok.sgt best..

tak habis baca lg..baru bace celop2..tp mmg terasa sgt kekurangan diri saye sblm nih..napela saye tak jmpe buku ni lebih awal..huhu..

owh, cetakan pertama buku ni 2012..kite assume ni buku baru la kot kan! =)

sebenarnye buku ni ade sepasang..ade jugak 'Sikap Suami Pada Isteri Yang Perlu Dihindari Sejak Malam Pertama'.. tp saye tak rase en.suami nk bace buku tuh..hikhik..diye lg suke saye cerita kat diye, daripada kena baca sndiri..kan abg? =)

.
.

smlm bawak danial, nekma n maksu aisyah pegi Carrefour..sian danial da 3 hari tak naik kereta..sbb bile nekma dtg, tak hntr danial rumah kak ita (babysitter)..kalau hntr, boleh la jugak danial naik kereta stiap pagi n petang..

so smlm, sbb kesian kat budak kecik tu, bwk la kuar g carrefour jap..saje jln2..kire 1st time jugak la, saye bawa mama (mak mertua) naik kete, saye drive..hikhik..sampai b4 pegi tu, aisyah tnye mama, kite nk kuar? sape nk bwk kete?? hikhik.. =)

danial n maksu aisyah =)

kla..nk smbung bace buku tuh! byebyeeeee


Tuesday, November 6, 2012

eksiden

ok..arini kurang sikit boring berbanding smlm..tp tetap boring jugak =(
 
pg td b4 datang keje, ade eksiden sblm UiTM, depan sikit traffic light ke kubang semang tuh..seb baik diorg smpat alih + tolak kete tuh b4 saye nk lalu.. =)

tempat kejadian
 
naseb baik jugak saye kuar lambat sikit arini..takot jugak klau eksiden berlaku dpn mata..aritu da nmpk skali, selang 2 kete dari saye..kete langgar motor..tp takde cedera la..just motor tu jatuh + hampir masuk bawah kete..nasib baik yg bwk motor tu sempat bangun cepat2..so motor tu je pecah2 sikit..
 
arini tu pon rasenye eksiden motor dgn kereta jugak..sbb byk jugak tgk kaca2 + kesan pecah kat atas jalan..
 
hurmm..mohon sgt dijauhkan dari bende2 tak elok nih..da sebulan lebey nih, tiap kali bwk kete nk hntr danial pegi rumah kak ita (babysitter) dgn mak, mak dgn danial angkat tgn, baca doa naik kenderaan same2.. =) tp skrg, kena baca sndiri la..hukhuk..
 

.
.
.
.
.
 
tatawu nk cerita pasal ape..bukan sume boleh di luah dekat blog yg dah tak berapa nk privasi nih =p nnti byk hati yg terasa plak..huhuhu..
 
rasenyer idea kakak saye cam menarik jugak..kalau tgh marah + geram + sakit hati, tulis dlm msg handphone, pastu padam balik..=) (jgn lupe padam sudah! hikhik) yela, klau tulis kat kertas, nnti org terbaca + terjumpe, kantoi la plak kan..nk bakar kertas tu, mcm old fashion sgt la plak! hihi..
 
lagi satu, bebel sorg2 dlm kete mase nk g keje...yg ni pon mcm menarik gak..tp kena tgk kete sebelah dulu..kot2 ade org nmpk, msti pelik kan..hihi..
 
.
.
.
.
.
 
papepon, sume org ade masalah masing2 kan..huhu..cara penerimaan kite tu yg penting..kalau asik fikir je, mestilah akan tensen..skali skale, lupekan kejap masalah tu..buat tak tawu je..wlupon still kena hadapi..huhuhu..ckp mmg mudah..nk buat mmg agak payah.. (T T)
 
tp saye, klau tensen sgt, suke menangisss mlm2!! lepas tu baru legaaaaa =)
 
wahai hati, jgn la cepat terasa ye..mungkin dia tak perasan, yg kata2 diye tuh mmpu buat awak jadi kecikkk kejap..da mmg tanggungjawab diye kan.. klau pengorbanan ni ikhlas, insyaAllah, pasti akan terbayar satu hari nnti..Allah kan maha adil.. huhu.. hurmmm, patutla....skrg baru saya paham..hukhuk..
 
 
 
ok.enoungh.S.M.I.L.E!! =)))))
 
 

Monday, November 5, 2012

bosan

ok. disebabkan arini bosan tahap melampau2, elda (ofismate cuti), mar (busy dgn TP..hihi) saye da panas montot duduk kat ofis nih...
 
seriusly boring smpai tahap yg rase nk melompat2!! ahahaaa.. (over plak!)
 
plan asal nk kemas kertas2 + fail2 kat ofis nih..tapiiiiiii takde mood!! so dunload lagu, blog walking..pastuuu da tatawu nk buat ape...uwaaaa..
 
tringat kat danial..ingat nk usha2 danial kat umah, risau jugak sbb arini 1st day danial tinggal dgn nekma (mak mentua) dan maksu diye..balik2, tgk sume tido..alhamdulillah, maknenye danial ok la tuh..hihi..
 
emmm sebenarnye start arini, mak saye n mama (mak mertua) da tuka shift..sblm ni da sebln setgh saye stay dgn mak saye kat penang nih..huhu..siann abah berulang ipoh-penang stiap minggu utk kami..huhu  =) so skrg nih mama plak duduk sebulan kat penang nih.. =)
 
lepas tgk sume tdo, senyap2 saye kuar umah blk, takot tejaga plak budak kecik tuh..then pegi amik + hntar toto dekat kedai dobi blkg uitm..pastu, da alang2 kuar gate blkg, saye pon trus ke Carrefour..
 
saje, jalan2 tanpa tujuan nama diye..hikhik..
 
 
da alang2 smpai carrefour, beli nih =)
 
.
.
.
 
da hmpir 2 bln abg @ italy..emmm..its still a long way to go
 
~ huhuhu ~
 
bertabahla wahai hati (T T)

K.O.S.O.N.G

Kosong -Najwa Latif

Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong...kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong...kosong

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Kosong...kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong .. kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong...kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong...kosong




Wednesday, October 17, 2012

ww # 1

 
from italy with luv..
.
.
.
 
 
hukhuk (TT)
 
we miss u, papa!!
 
* last week, blk keje tgk peti surat kat pagar rumah..
tgk2 ade postcard ni..hihihi..sooo happy!! *senyumm smpaii telinge!!*
 
luv u too papa!! cepatlaaa balikkk..uwaaaaa!!
 
 

Tuesday, October 2, 2012

tq whoopee!! =)


Snap n win contest..

hihi..abg..ingat lg tak? last minit pnye contest dari whoopee tu??

last call dari FB Whoopee
.
.
 
last month, tgh2 tgk FB mlm tuh, ttbe tnmpk post dari Whoopee nih..so saje suke2, carikla jugak gmbr danial..nk jugak masuk..contest ni sbnrnyer simple jeh..just letak gmbr n buat ayat tp mesti ade caption 'Whoopee Baby Diapers'..
 
ahahaaa..seriusly saye mmg lemahhh sgtsgt klau bab nk buat2 ayat nih..mmg slalunye klau nmpk je contest yg kena buat ayat..saye suke blablabla kerana....tidak lebih 20 patah perkataan..mmg konfemlah saye tak masuk contest tuh! hikssss!!
 
 tp ttbe mlm tu, sbb tgk tak brape ramai yg masuk, so saye try jugak..hihihi..
 
seriusly, tlg abaikan caption yg sgt tak best tu ok!! =) maluuuuu!!
.
.
.
 
keputusan kuar pada 13 september 2012..3 hari slps abg fly ke italy..hukhuk..sbnrnye sbb utama saye masuk contest nih adalah sbb kalau saye mng, ade la jugak perkara yg akan gembirakan saye lps abg pergi..huhu.. 
 
dannn keputusannnyeeeeee...
 
saye kalah!! (^_^)
 
ok..saye tawu..caption saye sgt tidak menarik hati..bkn saje juri, hati saye pon tak tertarik bile bace blk ayat tuh! even abg pon gelakk je bile saye tnjuk kat abg mlm tuh, b4 nk hntr contest ni! ahahaaaaa..
 

tahniahh kepada pemenang!! =)
 
tapii...tapiiii..haaaa...cube tgk betul2..special gift to the participants who do not win..yeayyy!! saye ler tuh!! dapat hand towel!!  sukeee2! saye mmg sukeeee kumpul giftssss nih! hihi =)
 
~ fazreeda mofaz ~
.
.
.
 
dan smlmmmm..hadiah tu da smpaii..tq whoopee!!!
 
budak kecik dpt hadiah =)
.
.

ni la diye hadiah utk yg tak menang..
 
1 x hand towel
2 x keping pampers whoopee


 
 
hihi..tq whoopee!!!
 
hihi..dulu2 danial pakai hu****s..tp makin lame raseee diapers hu****s tu mcm makin nipis..sejak tuka packing baru tu laa..huhu..
 
then kami beralih ke petpet n diapex..tp ade satu ari tuh ade promoter kat Jusco Perda bg free sample whoopee..pakai2 terus terpikat..tebal! seswai dgn tagline diye..'premium diaper for every baby'...oklaa, puas hati..harga pon berpatutan.. rm 26.90 satu pack..utk size L ade 60 keping..baru2 ni offer, 2 pack rm50 jer!! =) bestt2!!