Tuesday, November 27, 2012

savely arrived @ italia!!

alhamdulillah..last friday, (23 nov 2012) barang yg saye pos ke italy untuk incik suami terrrsayang da selamat smpai!!
 
=)

 
.
.
 
 
see..bagus betul! dari pulau pinang ke italy, kotak masih dlm keadaan yg sgt baik!! tak caye tgk mase sebelom pos tuh kat SINI..sikit kemek pon tade kan!!

cukup 10 hari, barang da smpai ke Italy..tq byk2 utk warga2 kerja yg terlibat secara langsung atau pon tidak dlm proses penghantaran kotak nih kepada cinta hati saye..hehe!  
.
.
.
 
isi dalam kotak tu??!
 
.
.
.
.
 
 
ok.watak utama adalah Calculator!!
 
yer, en suami lupeeeee bwk calculator! sabo je la..bende penting kot tuh! ishh2..
 
 
.
.
 
 
watak ke 2 adalah seluar jeans saiz 29in!!
 
seluar jeans tu beli mase lpas kawen dulu..hohoho
 
iyeee..en suami duduk di italy da makin mengecil!! tahniaahh papa!! pegi dulu, lebeh kurang 2 bln yg lalu, mase tu tgh 'sihat' sikit..beli suar baru, sume 34/35 in!! skrg da 29??!! woaaa!! hebattt2!!
 
dah2 la berdiet ye abg..da ideal da la tuh..takkan nk lawan syg kot? hikhik =P
 
syabassss2!!
 
=)
 
.
.
.
 
 
 dan ni sebagai watak yg ke 3..
 
tp sbnrnye watak yg plg penting dan yg plg beratttt skali!!
 
hikhik
 
 
sambal kacang + ikan bilis rangup..yummmyy!!
 
hasil air tngan mama..saye dan aisyah tukang kopek ikan bilis jek! ahahaa..
 
.
.
 
dan yang lain2 adelah watak sampingan seperti perencah sup, brahim's and of course, luv notes dari saye! tu Wajib ade yer! =)
 
last but not least,
 
luv notes dari danial pon ade jugak..hihi
 
 
tgk la anak papa yg da semakin bijakkk nih..eksited terlebih main kat playground jusco tuh..hihi
 
.
.
 
separuh perjalanan

 
emmm..semoga cepattt mase berlalu..makin lama rase makin lmbattt plak abg nk blk..hukhuk..
 
mmg kdg2 best berjauhan, mood bercinta dtg blk, tp bile lameee sgt, sakitttt..uwaaa
 
(T T)
 
we miss u, papa!!! and gud luck!!
 
=)
 

No comments: