Tuesday, August 24, 2010

weekend @ Shah Alam~Part 2

hurm...lamenye tak update..last 2 entry, pasal demam..skrg da sihat..tp still batuk2 lg..both of us demam! demam syg menjangkit kat abg..huhu..sori abg, syg tak mkn ubat batuk..tu yg tak baik2 tu..tak suke..nnti ngantuks! =) hahaa..alasan tak logik!

so last 2 weeks, minggu yg saye dmm smpai kena inject tu, that weekend (13 & 14 Aug 2010), kami skali lg ke UiTM Shah Alam..to finish my Research Seminar Series..huhu..finally, completed! so skrg, tugas saye ialah buat research! tlg la rajin pn shareeda oii!! cane nk ade progress kalau camni..huhuhu!

cantek kan?!

last 2 weeks, abg jnji nk bwk syg g I-City..minggu sblm tu, asik nmpk signboard diye je..so, sabtu mlm ahad tu, kami ke Lights Wonderland @ I-City, Shah Alam..byr parking rm10..so bley masuk kete n park kat taman..mule2 smpai, dlm pukul 9 lebey, sikit jer kete..mase nk blk tu, tgk2 byk giler kete parking! lg lewat, lg ramai yg dtg rupenyer!

mmg canteks! lautan lampu..mcm crystal! ramai giler org..sume bangse ade..masing2 sibuk pegang camera & berposing..klakar gak tgk..hehe! kami juge tak lepas peluang bergambar..tp since kami pergi berdua je, so tade la gmbr bersame..huhu.. (mls nk suruh org len tlg amik sbb sume org pon sibuk bergambar! hihi..)

so..just enjoy the pics and the I-City scenery..

christmas tree..tp skrg br bln 8! hehe..


abg nk mkn ape tuh? =)


ulat bulu nk naik pokok! hehe..


haha..u r so cute abg! mmuuaahh!

luv u abg..thanks bwk syg..hehehe..

so ari ahad tu, abis seminar dlm pukul 4 lebey, singgah umah maklong jap amik barang, n bertolak blk..kami berbuke kat tapah..just alas perut je..then singgah ipoh, mak masak 'ikan masak asam' kegemaran saye! waa..selera tul saye! sedappp..thanks mak!! luv u!! =) abah plak, tlg amikkan kelapa muda sbb nk bg kami minum..tq!! luv u!! =)

lepas mkn, dlm pukul 9 lebey, kami bertolak blk ke penang..takley lewat2 sgt, takut ngantuk mcm minggu sblm tu..alhamdullillah, kami berjaya smpai, tanpe brenti tido di mane2 R&R..hehe..wlupon mengntuk, tp masih berada dlm tahap yg terkawal! hehe!

so kami smpai perda b4 pukul 12..alhamdulillah..tp..esoknye (isnin) keje!! uwaaa..mlsnyeer!! kls hari isnin da la full!! 8 pg smpai 7 ptg!! huhu!! emm lg pon, da lame sgt mc kan!! tu yg malaassss tu! hihi..papepon, SEMANGAT3!!

*thanks a lot abg!! 2 minggu berturut2 kite ke shah alam..even minggu ke2 ni, abg tak sihat, tp kena drive jauh gak..sori..n THANKS a lot!! syg saaayg abg sgtsgt taw! forever!

=)

No comments: