Thursday, December 8, 2011

danial farees @ 5 months ++

owh, ttbe mood rindu dekat budak tecik ni! huhu..

ade lecture pukul 1 kejap lg..tgh prepare, ttbe rase rinduuuu sgt kat cyg mama nih..so rehat jap, relaxkan minda tgk gmbr2 anak mama yg manjeyyy sgtsgt ni ~ =)

~ 1 ~ 

dlm kereta..gelak tgk papa agah2 diye =)


cakkkk! =)


.
.

~ 2 ~

dekat jusco bandar perda..1st time danial duduk dlm trolley..eksited terlebey..sebenarnye duduk tak stabil lg..still kena pegang..lepas kejap2 tu boleyla =)
 


tgk..eksited sgt! =)



danial pegang kuat2 ye syg..tp mama still kena standby kat depan..hihi..


kusyuk nye diye.. =)
.
.

~ 3 ~

danial terpegun tgk ade kwn kat sebelah tgh senyum kat danial!



hehe..mmg comel pon baby kat plastic diapers Mamy Poko Pants tu..sweet jer senyum..yg danial pon, sweet jer senyum balik kat baby tuh~hihi anak mama ni..da pandai yeee ~ papa ajar ehh?? haha!
.
.

~ 4 ~

yg ni pulak kat rumah..danial bising2 membebel ape ntah, so mama bg surat khabar ni..baru danial senyap..kusyuk betul danial keronyok2 kan paper tu..


dannn ni hasilnyer.....


adoiii anak mama nih..abisss hitammm jari2!! ish3..

mama basuh kat sinki, tawu plak senyap.. =)

danial..be a gud boy ye syg..mama n papa luvsssss u sooo muchhh!!

1 comment:

~YUN~ said...

5 bulan da blh dudukke?besnyaaa...rayyan kene support lg..=)