Wednesday, January 19, 2011

Yasin Ibu Hamil

Jumaat lepas (14 jan), mase lunch hour, mar n kak syaz ajak g jusco~en.suami bg green light, so saye pon pegila ikot mar n kak syaz ke jusco perda ni..da lame tak jln2 sendiri.. =)

round2, then kami pergi ke Kedai Buku Popular..owh, saye mmg suke masuk kedai buku @ stationery..rase best sgt! dr kecik2 dulu, klau ke shopping complex, tempat yg saye mmg akan ajak mak pegi ialah tmpat stationery! even smpai skrg pon! kdg2 tu bkn beli ape pon..tgk2, belek2 pon da rase suke..hehe..skrg ni kalau pegi tmpat stationery, just beli sebatang pen merah pon, da rase best sgt! haha..maybe sbb tu la kerja saye skrg pon memerlukan saya utk pergi ke tmpat stationary tu.. =) hehe..best2!

smbil tu saye tgk2 buku yg best..then saye terjmpe buku ni...

Yasin Ibu Hamil

buku ni sgt best..himpunan surah2 dan doa2 terpilih sebagai amalan utk ibu mengandung..lg best sbb setiap surah2 n doa2 tu, disertakan dgn terjemahannye skali! sgt recommended utk ibu2 hamil ye! =) kecil n nipis..sng nak bwk g ofis or ke mana2..hehe..terbitan Al Hidayah House Of Publishers..ups, saye bkn duta syarikat ni ye! hehe =) just nk berkongsi dgn rakan2..

antara isi kandungan Yasin Ibu Hamil ni ialah
  • surah Yasin, Taubah, Yusuf, Luqman n Maryam
  • doa2 ketika hamil
  • doa menjelang bersalin (mengatasi sakit bersalin)
  • setelah selesai bersalin
  • mendoakan anak
yg lagii best..sgt murah k..hanya rm7..kalau ade kad Popular, dpt diskaun 10% lg..so just rm6.30..hehe..mmg berbaloi! =)
Selamat Beramal! =)

No comments: