Tuesday, February 22, 2011

Kantoi!

hohoho..arini saya telah berjaya buat 6 org student saye kantoi tipu attandance! hahaa! tgk kat attandance list, yg dtg 28 org..tp bile bilang kepala student, ade 22 jek! ke mane menghilangnye lg 6 org ni???
arini kelas sejam je..tak masuk chpter br lg..so just buat revision utk Test 1 Jumaat ni..lepas tulis soalan kat whiteboard, n sementara tunggu diorg try jawab, saye pon panggil la name budak2 tu sorg2..mase panggil tu, sume snyaapp jerr! mcm cuak jek diorg! hehe..padan muke! sbnrnye da byk kali da perasan, kalau tgk attandance, penuh, tp kalau kire student, mcm ade yg short jek..
so dapat la 6 org yg 'halimunan' tuh..sorg pompuan n 5 org laki..emm..saye mlsla nk tnye2, sape yg tlg sain utk kawan nih..sbb konfem ssh diorg nk ngaku..biasela student kan..yg tak dtg, suh member tlg sain attandance! kat hostel, agaknye siap praktis cara nk sain lg! huhu..tp at least saye da dpt tngkap 6 org yg tak dtg nih..so saye tande pangkah besar2 dgn pen merah kat attandance diorg tu.. ;)

hoho..to my students (wlupon diorg tataw blog saye nih) tak yah la nk tipu2 attandance..setakat ni saye tak penah bar student lg..takyah la tipu2..awak tu da la repeaters..try ur best utk dtg lectures n tutorials..klu tak dtg kls, cane nk lulus sem ni??
saye yg perot berat ni pon, dtg kls nk ajar awak taw..huhu..
so stop cheating n be honest to ur self k..
=)

No comments: