Monday, February 14, 2011

T.E.N.S.I.O.N

*entry ni adalah utk melepaskan geram!

arini pegi checkup kat klinik kesihatan bukit tengah! huh! pagi2 da rosak mud aku! menyampah gilerrr dgn sorg nurse ni! da la lembab! memule buat2 sibuk, mcm la byk keje sgt..da 2 jam aku tunggu br nk kalut2!! huh!!! pastu nk berlagak pandai drpd Dr panel aku plak!! arghhhhh...bengannggggg! ehh, diye Dr ok! ko tu jururawat jerr!

g blk kelantan la weii! kalau kroni ko yg dtg, tau plak ko ckp elok2! bile ade org lain ckp kasar ngan ko, tau plak ko nk bengang! yg ko tu buat cam aku ni org bodoh, tak rase pape plak! eii..ya allah..gerammmm nyeee aku..kalau cek darah time ni, mmg menggelegak la! da naik berpeluh da aku menahan sabar! GTH!!

n disebabkan ko, aku terpakse tahan geram n tension, smpai rase nk pitam dlm kls td! tawu la HB aku rendah, tp tak payah la nk takotkan aku plak! ko ingat aku takde usaha ke nk naikkan HB aku?? tension jd bertambah tensionnn!! tension sgt sbb aku tak pandai nk marah org on da spot, simpan dlm hati, blk umah, aku yg tension! arghh!! thanks abg sbb dgr syg bebel..thank sbb support syg..huhu.. =(

*moral of the story: sumtime we need to show off in order to make other people respect us..espcially dekat org yg bodoh mcm ko!!

4 comments:

yaminseri~ said...

sabar sheeda... kawal emosi utk baby..

Hamizah Sahabudin said...

kalau klinik kesihatan tu maksudnya gomen la kan?
huh...mmg aku dh lama menyampah dgn mereka. Buat keje mcm melepaskan batuk di tangga..
nway, sabo ye...kang xpasal kne darah tgi pulak...hehehe

shareeda said...

aizat~ huhu..tq aizat..insyaAlah..

mizah~aah mizah..klinik gomen..mmg sgtsgt geram..tak tau psikologi lngsung! pastu nk takut2 kan patient! huhu..harap2 bersalin nnti sempat blk ipoh..tamau bersalin kat sini!! huhu..

NOORSHIELLA said...

sabo yunk... mak ila pn kena gak dulu tyme die pregnant adk yg last tu... layanan dieorg mmg truk sgt2! bile abah ila sound bru nk klam kabut.. klu x, dieorg wat xtaw jek n lmbt..