Monday, March 14, 2011

Kluang Station

emm..lame rase tak update..actually (4-6 March) lepas kami blk melaka.. =) abg cuti sem seminggu..tp still la weekend baru bley blk sbb saye tak cuti..huhu..
ari jumaat saye apply cuti..kamis saye amik half day..tp pukul 6ptg gakla baru bertolak..rugi jek amik half day..huhu..dari juru ke melaka, kami just brenti kat RnR tapah n seremban utk mkn n luruskan pinggang! n sampai melaka lebey kurang pukul 12mlm..sembang2 ngan mama n ayah smbil tgk tv, pukul 3pg gak la baru tido! =)
hoho..best2! saye da aim nk mkn 2 makanan ni kalau blk melaka..iaitu.........
  • Bihun Soto Kak Ina
  • Satey Ayam kat Pantai Puteri (dekat ngan umah nenek)
yeayy..dua2 dpt mkn! best2! gmbar? tak sempat nk snap..tgk2, trus mkn jek! hehehe..

then, hari ahad b4 blk tu, kami pegi Kluang Station @ Tesco Melaka..ade lg satu mknn yg saye tringin mkn..tp sbnrnye saye tringin yg kat ipoh nye..tp malangnye, sabtu yg blk ipoh tu, kedai tu tutup plak..n rasenye sabtu n ahad mmg kedai tu tutup..so tak kesah la yg mane2..tp kat ipoh tu tak la se-exclusive nih..kedai biase je..time tghari siap ade nasi campur lg..tp name kedai same..


sbnrnyer saye tringin Toast Bun n Kopi kat Kluang Station tu!! =)) tu mmg antara mknn yg femes kat sini..tp gmbr Toast Bun pun tak sempat nk amik..smpai2 trus ngap! da tinggal separuh baru ingat nk amik gmbr! hehe.. errkk..abisla pntang saye minum kopi 1 gelas nih ye..hihi..tp sekali sekala takpe kot kan? hihi..


* ade 5% service charge and 6% gov tax okay! huhu..

*alhamdulillah..sume da dpt mkn..harap2 takla meleley air liur baby mama ni nnti ye.. =) tq papa..we luv u!

No comments: