Saturday, May 7, 2011

1st Free Samples =)

saye mmg sukeeee free samples!! name pon FREE kan? sape yg tak suke! hihi..

ari slase lepas, mak dtg n bg free samples yg smpai kat umah (ipoh) last week..puassss saye duk pk2, tp still tak ingat kat mane saye apply..smpai skrg saye masih tak dpt jwpn..hihi..takpe la, yg penting da dpt, terima je la.. =)

1st batch free samples! hihi..

Mamil Mama Gold Club dari Danone Dumex (M) Sdn Bhd..bile plak la saye apply utk join club nih..hihi..siap pos pakai Sky Net lg..enclosed skali sebotol Evian Facial Spray (50ml) for your skin's most natural hydration source and a copy of Nurture & You magazine..dlm surat tu ckp, bley visit http://www.dumex.com.my/ utk connect with other moms and get useful tips..da tgk, n bley request free sample susu Mamil Gold ni dr website ni jugak =) 

Susu Friso Mum Gold (45g) tu saye dpt kat Klinik Desa Bukit Tengah 2 minggu lepas..isi borg n nurse tu bg free sample tu..thanks ye! =)

owh..mase blog walking kat blog moms-to-be last week, saye jmpe blog mummy Rosie Ros ni..bestt sgttt sbb ade list of free samples susu @ brg baby yg kite bley apply..siap bg contoh email utk request sample lg! owh..tq sooo much!! =) nnti klu da dpt, saye update lg! hihi..

*mlm ni sambil layan AF9 ley bagi email utk apply free samplesss tuh! hehe.. =)

3 comments:

Rosie Rose said...

yayyyy, dapat free samples dah ekk? bes kannnn??? hiks! :)

b.E.L.L.e said...

hi, dear...mcm sy just larat minum anmum jer..yang laen2 mcm xseswai je dgn jiwa escpecially susu enfamama..huhu..xley bau langsung bau susu tuh..neway, folo n link u dear.. =)

shareeda said...

rosie ros~best3! tq for the info k!! hihi.. =)

belle~act saye sgt jarang minum susu..klau minum pon, beli yg dutch lady fresh milk tu jer..
huhu..

nway tq! nice knowing u.. =)