Tuesday, June 7, 2011

BeBe Shop

hehe..since baby mama ni tamau kuar lagi, misi mencari 'free gift' masih diteruskan! hikss! rilekss sungguh mak buyung nih..masih eksited utk mencari brg2 baby, even jln2 sikit, kaki da bengkak tak ingat!

da 38 weeks, tp masih merengek2 kat incik suami, ajak g jusco la, tesco la, giant la..hihihi..yela..nnti da berpantang, konfem kena duk umah jek kan??! so skrg, jln puas2! =)
 
mase check up kat Klinik Dr Mimin aritu, ade amik handbook pasal 'Breastfeeding' dari BeBe Shop..owh, rupenye kat ipoh pon ade kedai brg baby..Bebe Shop..ala2 Peekaboo yg kat penang tuh..

bile blk umah, tgk kat page blkg handbook tu, ade borang free gift utk pregnant mums! so saye pon cepat2 la isi borg tu n ajak abg carik kedai tu kat Ipoh Garden..hihi..carik2, pusing2, rupenyer kat blkg Jusco Ipoh jek kedai nih..online pon ade jual gak.. http://www.bebeshop.com.my/ @ http://www.bebegift.com.my/ =)

Bebe Shop @ Ipoh Garden (HQ)

so masuk kedai tu, buat2 tgk2 brg sikit2 n trus bg borang tu kat salesgirl diye..then diye tnye, dpt kat mane borang tu, saye ckp dpt kat Hospital Pantai Ipoh =)

tadaaaa...

saye pon dapat la goodie bag comel kaler ijau tuh..dlm tu ade 2 brg tu jek..

Maths Puzzle (soft board) + Disney Coin Purse (Pooh)

hihi..boleyla..free kan..amik je la ape yg diorg bg! =) wlupon tak bape nk ade kaitan ngan pregnant mums kan..hihi..

sbb lepas tu nk ke jusco plak, so kami tak round sgt pon kedai tuh..kat tingkat atas ade baju utk breastfeeding...emm..next time la kami round ye amoi..saye dtg kali nih nk amik free gift jek..nnti da beranak, takley amik freegift tu da..sbb kat borg tu tulis, free gift tuh for pregnant mums ONLY! hihi..since da tahu kedai nih, nnti2 saye dtg lg ye! =)

4 comments:

~YUN~ said...

waa...siap ade free gift lg kan..besnye!!eh,da 38 weeks ke?xsabanye tgk baby.. =)

♥ Nur Izzatie Fetty ♥ said...

bestnye kak sheeda nak dapat bebey....

mommie yuyu said...

nk free gift jgk...

dh 38w ke?kena siap2 dhtu..good push k dear..smg semua slmt

shareeda said...

yun~
hehe..g kedai tu mmg semata2 nk amik free gift jek! =) aah..da 38 weeks++ da..tak sabarrr sgt nk tunggu bby kuar! tp suspenss gak! hihi..

nadiya~
best2..doakan sume selamat k!

yuyu~
free gift utk pregnant mums je! yuyu da deliver tak dpt da! hihi..

congrats taw yuyu! bby hafiz sgt comel! bestnyerr yuyu da selesai~have a good rest k! =)