Wednesday, October 26, 2011

danial's new toys!

danial syggg! toys danial yg mama beli dari ElzaBaby Online Shop da smpai ari sabtu tghari aritu! yeayyy..thanks to the owner, Pn Jalilah!! hihi..bestnyerrr! mama yg eksited lebey! hihi.. mama beli 2 toys utk danial taw..

tadaaaa..ni la toys danial tu..

.
.
.

Lamaze Musical Inchworm

da lame da mama berkenan kat ulat nih..hihi..besttt sgt! kat kepala ulat nih, klau tekan ade bunyi music, yg kaler merah tu ade bunyi hon, then dekat pink n hijau tu ade bunyi plastic dan loceng! kain diye pon berbeza2..ade kain licin, kain lembut, dan berbulu cam yg kat ujung tuh..so baby bley rase perbezaan diye! =)
.
.
.

Baby Soft Book: Where's Elmo? Peek-a-boo-Book

yg ni pon best sgt..mmg sgt soft! kemas jek! tp yg ni mama hold dulu ehh syg..danial da 6 months @ da smpai mase yg seswai nnti baru mama bg danial main ehh..hihi..skrg ni bg mama main dulu ehh! =)

sampai2 jer brg, mama yg eksited sgt! yela, dari pg mama tunggu org dari pos laju tu smpai! asik track kat website pos laju ni jer..then lebey kurang pukul 11.50 pg dgr org bg salam, cepat2 mama melompat capai tudung n bukak pintu! hihi..


muke eksited n geram dpt toys baru! =)


 erkkk..danial!! jgn la mkn ulat tuh! hihi..


alhamdulillah, danial sukeee kat ulat tuh! klau mama tekan music tu, goyang2 kan ulat tu kat danial, danial msti senyum + gelak2! fuhhh..legaaa mama..takde la papa ejek mama! hahaaa!
.
.
.

..details perjalanan toys danial dari kajang ke bukit mertajam..

bagusla pos laju nih..less then 24 hours brg da smpai! =) bley track dari sini

.
.
.

*p/s niat di hati nk amik gmbr mcm nih..nnti2 ye..hihi..tunggguuuu!


4 comments:

ila said...

wah.. comelnya gambar daniel dgn musical inchworm ni.. nanti dah pandai merangkak, bolehlah ambil gambar macam yang last tu.. untie mintak kebenaran nak letak gambar daniel kat blog & facebook untie boleh?? ;-)

shareeda said...

aiii aunty ila..tq2!! boley2..letak la! =) nnti saye tag aunty kat fb ye!

nnti klau mama da amik gmbr danial mcm yg last tu, saye tag aunty ye! hehe!

Pya said...

wee~ bestnya danial dpt ulat. auntie Pya pon nak belikan afeef la. tp bulan ni da beli rattle. so next month la pulak. hehe!

Shida, add la Pya kat fb (Sofiah Abdollah)

shareeda said...

aii aunty pya!! nnti da beli, amik gmbr afeef mcm yg last tu ehh! mesti comel! hihihi =)

ok..sheeda add..sheeda nye kongsi ngan incik suami..fazreeda mofaz..nnti accept ehh~