Tuesday, April 13, 2010

Door Gift

Ahad, 11 April 2009..

Jalan-jalan di Kuale Kangsar...carik bekas telur utk buat door gift...

Kenapa telur?? sbb tu adalah tradisi melayu...then, ia juga mudah, murah dan tak payah pening pikir nk bg goody beg...Tp still rase mcm nk buat jugak beg utk kwn2 yg dtg dari jauh...Tp bile pikir2 n bincang balik, mcm ssh jugak...coz tade sape nk uruskan bg2 beg tu nnti...takut at last, tak tahu sape yg dpt beg, n sape yg tak dpt beg...huhu...

Kami sepakat utk amik bekas telur spon berwarna...ader tiga kaler..
  • chilli red
  • gold
  • green

And the best thing is, ade name kami berdua diukir atas bekas telur ceramic ni...

...Fazri & Sheeda...

Credit to En Man n Kak Ena sbb boley siapkan tempahan kami...

InsyaAllah...10 Jun 2010 siap, n kami ader 2 minggu utk touch up bekas telur tu...

Tak sabar nk tgk yg da siap! hehe..

No comments: