Tuesday, April 27, 2010

Payment Tuisyen

Emm..smlm Pn Mona bayar duit gaji tuisyen utk bulan April..Alhamdulillah..tp since kami nk brenti ngajar tuisyen ni, so this is our last payment..huhu..

Bile pikir pasal duit, sayang gak..tp bile pikir pasal mase n tanggungjawab..maybe keputusan kami utk berhenti mengajar tuisyen adalah sgt tepat pada waktunyer..dalam tak sedar, da 3 bulan kami ngajar budak2 ni...macam3 kenangan...kelakar, manis dan gerammm!! hehe!

Papepon, InsyaAllah, ader rezki, nnti lepas kawin bley wat tuisyen sendiri pulak.. =) boley tambah pendapatan utk beli barang2 'kehendak' yang sebenarnye tak berapa penting, tapi kalau ade, suke sgtsgtsgt! means..bkn la barang 'keperluan'..hehe!

Supaya kami tak lupe nama2 student ni, nak jugak letak name2 diorg kat sini...hehe!

  1. Azizi (year 3)
  2. Adlina (year 3)
  3. Dharvin (year 3)
  4. Daniel (year 3)
  5. Fariszaki (year 3)
  6. Izwan (year 4)
  7. Syazani (year 4)
  8. Nurul (year 4)
  9. Fazirah (year 4)
  10. Shiela (year 4)
  11. Adiba (year 5)
  12. Arfan (year 6)
  13. Amir (year 6)
  14. Azizul (year 6)
  15. Amalia (year 6)

To all our students, sir fazri n teacher sheeda wish u all the best k!!

=)

No comments: