Wednesday, April 14, 2010

Kena Saman!!

Huhu...even blog ni is for my story of luv, nk cerita jugak yg sedey2...huhu...

Kami kena samann!! arghhh..tidakkkk...

Kena saman sbb tak pakai tali pinggang keledar! huhuhu...ala pakcik...rilexla...huhu...

Tp actually mmg kitorg tak penah pakai pon tali pinggang sblm ni...matila kalau abah tawu! huhu...da 4 bulan pakai kete tu, smlm la first time kami berdua pakai tali pinggang! hehe...kelakar lak rase! mcm skima je tetiba lepas kena saman! insaf3... =)

Nway, time ni la plak diorg nk saman...time nk pakai duit ni...huhu...pakcik polis, kami nk kawen la...byk nk pakai duit...jgn la rompak kami skrg...huhu...yg kelakarnye, mase pakcik tu nk tulis surat saman tu, aku da nmpk polis tu tgk no plat kete kitorg, tp bile tgk balik surat saman tu, pakcik tu salah gak tulis no plat! hehe...rehat kat umah je la pakcik...ups!! haha!

=)

No comments: