Thursday, April 21, 2011

H.A.P.P.Y

Baru jer selesai cek up di Klinik Desa Bukit Tengah..tepat pukul 8.30 pg saye smpai di klinik tu, pukul 11.30 pg baru selesai segala urusan.. rasenye, urusan dengan Jururawat Masyarakat tu, tak smpai pun stgh jam..yg selebihnye ialah urusan 'menunggu'..huhuhu..

tapi takpe..sebab penantian hari ini berakhir dgn kegembiraan~hehe..

sebab...
  • Hb saye da naik! 11.7 Alhamdulillah..tade lg pen kaler merah dlm Buku Rekod saye..hihi..sukeeee sgtsgt! tak perlu risau utk ke Klinik Perai utk amik darah lg.. =) so saye akan continue mkn vitamin Iberet Folic..
  • 'Nurse Baik' yg cek saye arini..hihi..saye n encik suami panggil diye 'Nurse Baik' sbb saye tataw name diye..tp kalau diye yg cek, saye akan happy sbb diye mmg sgtsgt baik! muke tak masam, n friendly..n diye cam klakar2 sikit..hihi..setakat ni baru 2 kali saye di cek oleh 'Nurse Baik' tu..yg pertama mase 1st time buat Buku Merah kat klinik tu..sebenarnye ade 2org jer nurse yg baik kat klinik tu..Azlin n 'Nurse Baik' ni..yang lain..ikot mood..muke seposen jek..huhu..
*so next week saye perlu ke Klinik Perai utk jmpe Dr..utk cek jantung ibu..
*next 2 weeks kena cek up di Klinik Desa Bukit Tengah lagi utk inject dos ke 2 ATT..

Yeayy..da bley minum '3 layer tea' utk meraikan kenaikan Hb saye! tapi takley lebey2..jgn next cek up turun blk sudah! hihi =)

No comments: