Wednesday, November 9, 2011

aidiladha 2011

salam aidiladha sumerr!!

tahun ni danial beraye kat umah toknek, kat kg tanah liat, bukit mertajam, pulau pinang..patutnye giliran beraya di melaka, tp sebab papa da start final exams next week, so danial beraya di penang jer..


anak mama ni da pndai kenal org..asik nk melekat ngan papa jek..mmg manje papa sungguh! kalau dgn papa, melekek2 gelak..kalau ngan mama, okla..gelak sikit2 jer, tp tak cry..tp klau ngan tokma n atok, nk kejap2 je, lame sikit da nk cry..huhu..

tokma ckp, danial mcm mama kecik2 dulu..tamau kat org lain..nk kat tokma jek~ kalau org dtg umah, mmg mama akan melekat ngan tokma jek..org tegur2 sikit nnti mama cry! hihi.. ish2 danial nih, jgn la ikot mama, mama girl, takpela manje ngan tokma..danial boy la! tamau mnje2 sgt ehh! hihihi.. 

 
asik ujan jek..so tak dpt nk g mane2..huhu..

tp b4 blk tu, singgah Jusco Perda..beli puting susu+wipes danial..singgah kejap jek..boley plak anak mama ni gelak2 time papa letak diye dlm babycot kat juco tuh! hihi..danial2..jln2 g shopping complex sukeeeee sgt, g umah org, cry ekk! =) ish2..ikot sape la nih! hahaaa!

kla..last but not least, happy aidiladha from both of us.. =)

~ fazreeda forever ~

 

2 comments:

~ L.Y.A.N.A~ said...

rumah tok cik.. lama dah x g.. tok cik buat lg ke lontong bila rye? arwah abah emy dulu suka sgt mkn lontong tok cik buat.. emy dgn mak buat pun tetap abah kata tak blh lawan tok cik punya lontong..huhu

shareeda said...

aah emy..menu wajib tuh! =) setiap kali raye, mesti tok cik buat lontong tuh..