Friday, June 22, 2012

.bersedih.

ok..saye sedang bersedih skrg..sedih..sedih..sgtsgt sedih...

hidup ni kan macam roda.. kdg2 kite di atas..kadang2 di bawah..dan sekarang saye mmg sedang berada di bawah..betul2 bwh roda tu..terpenyek di atas permukaan jalan.. huhuhu..

.sad.

wlupon bln june adalah bulan yg ditunggu2, birthday yg luvly cutie hensem little boy on 20 june + our anniversary on 26 june, tp thn ni, 2012, ia tetap tak mampu buat saye tersenyum lebar dan tersenyum ikhlas...

fuhhhfuhhhh..masalah..tlg la pergi jauh2 dari saye..uwaaaaa...

.errmmm.so true.

kerja yg byk + emosi yg tak stabil mmg sgtsgt menyesakkan fikiran..rase nk lariiii jauh2 dari sume masalah ni..huhuhu *smbil dgr lagu ~ bawa daku pergi* =( saye nk lari duduk sorang2..tidoo sepanjang hari tnpe perlu fikir bende lain..boleh tak?

hurmm..ade yg gembira, ade yg sedih dgn berita ni (saye la tuh) huhu..tp nk buat mcm manekan..saye just mampu doa yg terbaik dari Allah..

harap sape2 je yg bace entry ni akan doakan saye KUAT dan TABAH dan SABAR dan lain2 lg la yg sewaktu dgnnyer..

ok.ckp mmg la sng! huhu..

ermmmm
.
.

ntahlaa

??????

???!!!**++_))+{}{{{||"\\''''/../,,&^%%&*

........

3 comments:

~ L.Y.A.N.A~ said...

sheeda.. what ever it is be strong ya.. smoga segalanya dipermudahkan utk sheeda.. ameenn

nway, nak wish kat bdk encem tu HAPPY BIRTHDAY danial cyg.. semoga membsr mjd anak yg soleh, sihat dan cerdik.. ameenn

nt ajak mama dtg tgk adik rayyan ye :)

rDnA said...

be strong k sheeda..Allah takkan uji hambanya lebih dari apa yang kita mampu tanggung..

anyway happy anniversay..esok kan??

to Danial happy belated birthday..

hadapi setiap dugaan tu dengan senyuman

shareeda said...

THANKSSS a lot to emy & rDna!!

really appreciate it.. =)