Wednesday, June 6, 2012

Metro Ahad - 13 mei 2012

hehe..last month, gmbr saye dan incik suami masuk paper!

ade jugak kwn2 yg perasan, tp ramaiii jugak yg tak..yelaa..ari ahad kan..tak ramai yg nk bgn pg, kuar beli paper..tgk tv sudah.. =)

ahad tu sebenarnyer mother's day =) kebetulan kami mmg blk ipoh, lawat mak dan abah yg baru blk umrah..

so sbnrnye article / interview nih bersempena dgn hari ibu la..tajuk nye Antara Ibu & Isteri

tadaaaa..
.
.

hikss..gmbr mase raye hj thn lepas

ok..sgt suke caption nih..tq cik reporter! ahakss! =)
.
.

alkisahnye cik reporter @ husna mahmud nih, kwn sek menengah saye di smka slim river dulu..skrg da glamer taw, jd cik reporter di Metro Ahad =) kepada yg tak tawu, saye dan suami dulu satu sek menengah..so en suami pon kenal la jugak husna nih..


seminggu sblm tuh, mase saye tgh tekun bekerja kat ofis =), ttbe husna pm saye di facebook..nk mntk tlg..saye tnye la 'tlg ape husna?' pastu ttbe lak diye tnye, 'mak mentua ko sihat?' hahaa..klaka lak..lain mcm jek husna nih..ttbe tnye pasal mak mentua saye.. =) saye pon bg tawu, 'sihat'..pastu saye saje la tnye..'np? nk interview ke? hiksss!'

rupe2nye betul la tekaan saye..husna ckp, diye nk buat isu lelaki..isteri vs ibu..so diye nk interview en suami saye..tp sblm tuh, diye mntk kebenaran saye dulu la..hihi.klakar la ko nih husna.. =)

so lps nih kwn2, kalau ttbe husna ni pm, bergembira la yer! kot2 diye nk interview msk paper! hahaaa!

sbnrnyer husna interview 2 pasangan suami isteri..kami salah seorang drpdnye..dan di akhir perbincangan, diye interview jugak seorg pendakwah, 'Dr Wan Akashah Abdul Hamid' utk bg komen ttg isu ibu & isteri nih..

ni la diye article nyer..

Majalah Metro, pg 20 & 21

hihi..gmbr kami yg kecikkkk kat bwah tu jer! =)
.
.

Antara Ibu & Isteri

ermm..tp np yer husna..gmbr yg sorg tu lg besarrr dr gmbr kami! ahakks! =)


alhamdulillah, sukeee sgt sbb kami dpt bantu cik reporter @ husna menyiapkan 'assignment' nyer ni wlupon dateline nyer da sgtsgt hmpir! =) hihi..klau nk kami bantu lg, bg tawu jek k! ahahaaa! =)

ok..seriusly..bg saye, bkn sng nk karang ayat yg teratur dan berbunge2..da lame tak buat karangan bm, vocab sume da ilang! hihi..tp personally, kite mmg sgt kagum dgn ko husna!! hihi..

nway, thanksss yerr!! =)

1 comment:

YaNa said...

glemer tu...hu3...kite xbaca lah sheeda...rugi2...