Monday, June 4, 2012

cuti

owh lamenyerrr tak update blog ni..bln 5 ade satu post jek?? huhuhu

ok, sebenarnyerr last month saye SGT busy menyiapkan research defend proposal saye..huhuhu..dan pada 28 mei.2012, saye ke UiTM Shah Alam utk presentation di depan seorang chairperson+2 org panel+4 org penonton =)

and..this is just the beginning..huhuhuhu [-_-]'
.
.

so da alang2 cuti sekolahh + cuti semester, saye pon apply la cuti tambahan 3 hari..

25/5/2012 - mlm..blk Ipoh


DAY 1
26/5/2012 - kenduri Effa (kwn sek menegah) di Kampar + danial melawat Onyang kat Padang Rengas, Kuale Kangsar

Selamat Pengantin Baru Effa & Akim!! 
.
.

Danial Farees & Onyang =)


DAY 2
27/5/2012
- kenduri Noral (kwn sek rendah) di Ulu Kinta Ipoh + kenduri Huda + Lynn (kwn sek menengah) di Kampar.. fuh.. alhamdulillah.. kenyang betul mkn kenduri arini! korang sume mmg rancang kawen serentak ehh??! hihi.. =)

Selamat Pengantin Baru Noral & Farhan!!
.
.

Selamat Pengantin Baru Huda & Anwar!!
 
.
.

Selamat Pengantin Baru Lynn & Za'im!!

- singgah di Kepong (kedai pancing)..tapiii..tutup la plak!!! huhu dan kemudian ke rumah makwe (makcik en.suami) di Bangi dan bermalam di rumah kakak di Putrajaya..

DAY 3
28/5/2012
- ke UiTM Shah Alam utk presentation pada pukul 2.30 ptg..

- lepas present trus ke Kepong sekali lg..sbb smlm kan tutup, so en.suami nk jugak lepaskan hajatnye nk beli barang pancing..nk buat stok katanyer..so ikut aje la..diye yg drive kan..hihi

- dan kemudian trus bertolak ke rumah keluarga mertua di Alai, Melaka..

DAY 4
29/5/12
- rehat2 + jalan2 di Jusco Bandaraya Melaka



- ptg ke rumah nenek di Tg Keling, Melaka..makteh masak rendang ayam kampung, khas utk kami..yummyumm..sebelum tu kami sume da pekena 50 cucuks Satay yg sgt femes di Pantai Puteri =) burrppp..Alhamdulillah! kenyanggg!!


DAY 5
30/5/2012
- nk bertolak balik ke Penang da..
- pukul 4 ptg baru bertolak..singgah mkn mlm di Ipoh..pukul 12 jugak la baruu sampai Permatang Pauh, Penang..abis da cuti2 malaysia..back to work! =)

alhamdulillah..danial baik2 aje..tgh training utk dpt kan lesen berjalan..aritu da mule menapak 4/5 tapak..latest smlm, maximum da boleh smpai 10 tapak..hihi..

danial bolehh!! jgn takot2 ehh syg..danial kan kuat..tak mcm mama..hikss! =) gud luck syg..

mmuuaahhh..mama nnti update pasal danial laks! bye! =)

2 comments:

Cik CT said...

Syok danial berjalan ye..eh kg suami syida kt alai ye..msti slalu mkn ikan bakar..:)

shareeda said...

aah kak ct..umah kat tmn alai jaya..

dekat je ngan tmpt ikan bakar..tp baru sekali je mkn kat medan ikan bakar parameswara tuh..hihi =)